♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, May 11, 2020

Yey! Chee cheong fun!

#pkp #mco #day13p4

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Dah lama tak makan chee cheong fun. Chee cheong fun sedap aku pernah makan ialah kat Ampang Park masa kerja kat KL, bujang-bujang dulu. Selalu gi makan kat sana dengan cik Melur. Huhuhu... lama dah... Sekarang Ampang Park pun dah tak der. Semuanya tinggal kenangan.

Tempoh PKP ni memang kepala ni ligat fikir pasal makan jer. Dua tiga hari ni asik terfikir nak makan chee cheong fun jer. Maka kiter gigihkanlah buat.

Alhamdulillah... menjadi! Sedap!

Enche Neezam dan Niesreena bertambah-tambah makan! Seronok tengok. Naufal memang tak lah. Dia tak suka sayur, even carrot! Huhu...




Selain chee cheong fun, hari ni aku buat mi jawa. Tekak tak rasa nak makan nasi hari ni.



Enche Neezam pulak buat kuih sagu biru. Kemain biru! Terover dose katanya. Huhuhu... Pun bolehlah... janji sedap!



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top