♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, May 19, 2020

Enche Neezam masak

#pkp #mco #day7p5

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Berbuka malam ni, enche Neezam yang sediakan. Aku ke office hari ni. Enche Neezam siap  video call, tanya macam mana nak potong petai. Mengada... bukannya dia tak tau... sajer jer... 

Sedap enche Neezam masak hari ni - sambal sotong petai, ikan cencaru masak kicap berempah, rendang telur rebus dan macaroni goreng. 

Jiran depann rumah pula bagi martabak. Alhamdulillah... rezeki...







Lagu raya pun dah memanjang dimainkan kat radio ni. Mood raya dah mai tapi esok ada training lagi nak bagi nih. Participants dah 51 orang and still counting. Ish... ish... esok ni jangan sebut ketupat, rendang, lemang dalam training sudah... huhuhu...


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top