♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, May 7, 2020

Menu ala Thai, inspired by Kampung People

#pkp #mco #day9p4

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

#iftar day 14

Tak der idea dah nak masak apa...

Tadi tengok ulangan Kampung People episod 4. Si Minah hidang siakap sweet sour dan tomyam untuk famili dia. Mak Jekfer yang masak. Tapi Minah tipu kononnya dia yang masak sebab nak impress suami dan anak-anak dia. Hahahahah... sis terhibur...

Terus tiru menu untuk iftar hari ni - siakap sweet and sour dan tomyam sayur campur.




Ini aku yang masak yer. Bukan jiran sebelah rumah. Huhu...

Alhamdulillah... jom ler berbuka.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top