♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, May 16, 2020

Bila dua-dua busy

#pkp #mco #day4p5

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni both aku dan enche Neezam sibuk dengan urusan memasing. Tapi tak keluar pun. Urusan kat rumah jer. Huhu...

By the time nak masak, dah rasa penat. Nasib baiklah Khairunns semua request nak makan ayam goreng jer. Alhamdulillah... senang! Enche Neezam sempat buat tau fu fa. Nyum nyummmm...






So... projek apa yang macam busy sangat kitorang buat seharian tu? Hmmmm... enche Neezam sibuk dengan projek kuih raya, manakala aku sibuk dengan projek dinding. Dah siap baru tunjuk hasilnya nanti k... Wait for it!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top