♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, January 19, 2020

Pengalaman pertama si dia ke full marathon

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni enche Neezam pertama kali pergi untuk larian full marathon. Dari tahun lepas lagi enche Neezam dah register dan buat persediaan untuk fm kali pertama dia ni.

Tapi tu lah... walau macam mana pun dah buat persediaan, Allah jua yang menentukan segalanya.

Tup-tup semalam enche Neezam demam pulak. Dah rasa tak sedap badan.

Ya Allah... berjangkit dari akulah tu. Aku dah beberapa hari demam, batuk dan selsema. Walaupun dah cuba elak dan tak nak bagi jangkit, tapi kalau Allah dah kata kena... akan kena jugak...

Aku cakap dengan enche Neezam jangan pergi. tapi dia nak pergi jugak.

Pagi tadi pukul 2 pagi enche Neezam dah gerak dari rumah. Pukul 4 pagi start lari.

Kat sini aku kongsikan coretan pengalaman enche Neezam, pertama kali join full marathon 42km!

Semoga menjadi inspirasi atau sebaliknya... huhuhu...

Ha... menyesal tak menyesal?

Aku memang lambat lagilah nak join marathon-marathon ni... fun run pun tak lepas lagi... huhuhu...

Congratulation abang... I'm so proud of you!

Tapi tobat dah kan?

Huhuhu...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top