♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, January 3, 2020

Guardian salesss!

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Guardian 50% off for all cosmetics sales is back uooolllssss!

Aku memang selalu tunggu waktu macam ni. Memang murah sangat!

So, semalam grablah sikit kosmetik untuk diri sendiri dan untuk kakak Niesreena.

Yang aku beli ni semua memang barang yang aku tengah pakai pun. So, simpan stok. Lip tint tu untuk kakak Niesreena. Seronok dia, mama belikan lip tint sampai dua. Tapi bila tengok bedak, terus Reena kata "mama, Reena punya bedak tak bukak lagi ada dua"! Aiyoooo... simpan jer lah Reena.  Dah mama mu terambang mata tengok barang murah. Huhuhu...

We olls pakai barang mur mur jer. Asal sesuai dengan kulit, tak der alergi ke hapa, then why not kan?

Actually aku jenis kulit sensitif. Kalau pakai lipstik salah sikit, habis bibir gatal. Keluar biji-biji air. Sadis...

Last year, masa guardian sale aku sajer beli Matte Junkie Silky Girl sebab murah, RM 8 jer satu. Cantik warna dia. Alhamdulillah... sesuai dengan bibir - tak alergi! Kod Matte Junkie kegemaran aku ialah 01, 04 & 12. Tapi warna-warna lain pun cantik jugak. Haaaiiissshhh... ni yang rasa nak gi memborong lagi nih!

Guardian sales ni tengah berlangsung sehingga hujung minggu ni. Memang berbaloi-baloi.

Jom serbu!


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top