♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, January 15, 2020

e-Tunai Rakyat

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Alhamdulillah... iollsss dah dapat claim. Uollsss dah claim ke belum?

Aku claim kat TnG ewallet.

Program ni bermula hari ni, jam 8 pagi tadi. Try kat apps pagi tadi kemain susah. Macam-macam problem keluar. Network problemlah... tulah... inilah...

Tetiba masa lunch tadi tengok baki ewallet bertambah pulak. Rupa-rupanya dah automatik masuk akaun.

Alhamdulillah...

Korang boleh claim melalui 3 saluran. Samada kat TnG ewallet, Boost atau kat GrabPay. Aku memang ada akaun TnG dan Boost. Tapi yang verified cuma TnG jer. Sebab tu aku guna TnG ewallet untuk claim.

Kalau korang dah ada akaun ewallet ni, korang boleh klik jer pada e-Tunai Rakyat tu.

Semua rakyat Malaysia yang berusia 18 tahun dan keatas yang berpendapatan kurang dari RM100,000 setahun layak untuk claim. So, cepat! Program ni tamat pada 14 Mac 2020 atau sehingga semua peruntukan dah fully redeemed.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top