♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, May 2, 2010

Jalan-jalan cari Levi's

Misi hari ni ialah misi mencapai hajat besar enche Neezam. Misi enche Neezam yang dimaksudkan ialah misi mencari Levi's!

Adakah misi enche Neezam yang tersebut berjaya? Ha... silalah baca entry ini sampai habis... :)

Lokasi store Levi's yang pertama *ye! hari ni kami serbu lebih dari satu store Levi's* ialah kat Harbour Town Shopping Center, Docklands. Survey... survey dulu... Pilih yang mana berkenan... Tengok-tengok harga... Offer memang baek punyer. Tapi macam tak banyak pilihan. Lagipun enche Neezam nak cari Levi's Big E, tapi tak der.

Pastu pusing-pusing jap... tangkap-tangkap gambar jap kat sekitar Harbour Town ni sebelum ke store Levi's satu lagi.

Kitorang ke DFO South Wharf pulak. Store Levi's kat sini lagi banyak pilihan, samada jeans atau baju. Lagi happening! Lagi crowded!

Dapatlah enche Neezam beberapa jeans Levi's yang diidam-idamkan walaupun tak der gak Big E tapi potongan harga yang sangat-sangat-sangat banyak! Dan memang berbaloi-baloi!!! Hahaha...

Oh ya... kat Harbour Town, kitorang jumpa satu kedai makan Malaysian. Cilipadi namanya... Makanannya pun sedap-sedap, walaupun agak mahal daripada kedai makan Indonesian yang selalu kitorang pergi; Es Teller. Bolehlah sekali-sekala kalau nak bertukar-tukar selera kan.

Aku pekena kari laksa. Sedapnya!!! Dah lama tak makan kari laksa. Memang sedap dan banyak sangat portion dia. Memang aku terkenyang sangat. Hahaha... kalau tak habis, sayang pulak kan. Enche Neezam pekena apa ntah namanya... aku dah lupa. Tapi special sangat. Satu pinggan tu ada nasi putih + rendang + salad + raw beef + satay + bergedel + peach. Pun sedap! Serius! Menu yang Nita dan Zaf ambil pun sedap. Semua aku rasa. Hahahaha... macam manalah nak pakai skinny jeans macam ni kan... hahahaha... mimpi jer lah gamaknyer! ;p

~Levi's Outlet Store @ Harbour Town Shopping Center~

~Sebelum mulakan misi mencari, tangkap gambar dulu...~

~855~

~The famous 501~

~Tengoklah offer dia... 5 items 50% off!~

~Berkenan ke tak tu?~

~Pilih! Jangan tak pilih!!!~

~Bilalah nak dapat badan ramping cam patung ni ek? Hahaha... korang jangan gelak!!!~

~Juliet le sweetheart~

~Beautiful Niesreena~

~Gorgeous Naufal~

~Duduk jer dalam stroller diam-diam k!~

~Where to go?~

~Us with the scary Mr. Dino~

~See? See? My new Coach... hehehe...~

~My famili @ Harbour Town SC~

~Waiting for the girls~

~Niesreena @ Cilipadi~

~The yummilicious curry laksa~

~Enche Neezam's all in one meal~

~Nita's simply delicious nasi goreng~

~Kiter mamam dulu!~

~My beloved enche Neezam @ Cilipadi~

~DFO South Wharf~

So, inilah hasil untuk hari ini...

3 pairs for him;

And 2 pairs for me!

Tq again enche Neezam!

Hmmmm... all together... he got 27 pairs of Levi's!!!

5 comments :

Anonymous said...

woi woi woi, apesal pecah rahsia ni...alaaaa.... :,)

Anonymous said...

beli byk2 sekali satu saiz, esok balik tergemuk ke terkurus kan rugi ...hehehe

*juliet le sweetheart said...

tak rugi pun! tak muat boleh jual balik... apa susah! ;p

Syud said...

Betul tu! Levis ni kalau jual second hand pun di kedai bundle dapat jugak seratus dua. padahal beli di sini baru berapa puluh dollar aje. kalau x3 boleh dapat semula duit macam baru beli. tak rugi...

Anonymous said...

doh pitih dio, nok beli bapo banyok pun, suko diola. watpo nok kecoh2..janji enjoys..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top