♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, June 27, 2019

Neeyaz at school

Mari mewarna

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hari ni cikgu Neeyaz post gambar kat fb taska. Aktiviti kekanak hari ni. Terselitlah gambar my baby Neeyaz.

Beria mewarna... pandai tak tu?

Aku suka bila cikgu share gambar-gambar aktiviti kat taska. Nampaklah apa yang diorang belajar setiap hari. Pastu bila balik nanti, boleh ajak baby Neeyaz berborak pasal aktiviti hari ni kat sekolah.

Alhamdulillah... sehingga hari ni memang puas hati dengan taska. Banyak aktiviti dan anak-anak pun terurus dengan baik. Senang hati mama ayah.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top