♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, June 30, 2019

Trail run!!! On my birthday???!!!

السلام عليكم

Happy birthday to me...
Happy birthday to me...
Happy birthday to Julie...
Happy birthday to meeeeeeeeeeeeeeeeee...

Alhamdulillah... meningkat setahun lagi usia aku. Dah lewat 30an dah. Dah tua dah... Tak tau nak rasa apa... Usia jer meningkat tua, tapi jiwa masih terasa muda lagi. Huhuhu...

Awal tahun hari tu tengok birthday jatuh pada hari Ahad. Happy dah... sebab ingat nak gi melancong ke... atau gi hotel mana-manalah... Tapi mana tau... enche Neezam lagi cepat dari aku. Dia dah register trail run King of Kemensah. Cissssss... Sadis betul! And he called it... my wife birthday trail run. Sabooooooooooooooo je lah!

Walaupun trail run tu tak sampai setengah hari pun... tapi harapan nak gi bercuti masa birthday tu memang punahlah!

Tapi nak buat macam mana... Ikutkan jer lah...

So, pagi tadi, sebelum subuh lagi enche Neezam dah keluar rumah untuk join trail run King of Kemensah ni.

Alhamdulillah... sekejap jer settle... Pukul 11 dah sampai rumah emak.

Ooooo... kitorang sampai kat rumah mak semalam sebab lagi dekat dengan venue trail run ni. So, happy jugak, sebab dapat sambut birthday dengan emak dan abah tercinta.

Dan nasib baik pagi tadi dah nampak post kat fb. Kalau tak... mau merajuk sepanjang hari. Huhuhu...

Thank you abang... and thanks for the gift.

I still love you so muchy muchy!!!

Lain kali tak moh buat macam ni tau!

Save the special date for special occasion at special place with special loved ones.

Huhuhu... tetiba rasa macam nak merajuk balik...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top