♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, July 29, 2010

Wired to wireless

Akhirnya, my beloved enche Neezam tukar jugak modem wired kat rumah ni ke wireless. Wiheeee!!! ;) Barulah best nak online!

Ok! Ok! Sekarang ni ni nak cari mood untuk berblog semula... Aku tahu, ramai yang merindui aku untuk berblog semula... hehehe... perasaan... perasaan...

Until then... catch up later k!


You might also like...

1
Mailbox full!
.
1
Chik-ka-boo!!!
.
1
Mandom
.

6 comments :

Jayzack said...

ha ha... selamat kembali ber'blgo'.. kak jumee pun dh lama tk menulis blog.. bzzzz memanjang....

Jayzack said...

Alamak!!!!! salah eja blog daaaa..... sowwwiiii....

*juliet le sweetheart said...

julie memang rindu nak berblog, kak jumee... tapi bz dengan benda lain

Aku Lieya said...

ye ye..sentiasa menunggu..:)

sz | m.s.s said...

hehee..
mesti tgh sibuk ting tong urus itu ini kan...
cepat2 tulis pasal newlife kat msia plak k..

*juliet le sweetheart said...

hehehhe... insya allah... masih mencari mood... bz pun satu hal jugaks... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top