♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, August 27, 2008

Mandom

Sejak beberapa hari ni aku rasa…

malaaaassss sangat…

penaaaattt sangat…

tak bersemangaaatttt sangat…

bosaaaaannnnn sangat…

sensitiiiffff sangat…

sediiihhhh sangat…

dan bermacam-macam perasaan yang sewaktu dengannya!

Nak masak pun tak der idea nak masak apa!

Nak tulis blog pun tak der idea tulis apa!

Nak surf internet pun tak idea nak surf apa!

Nak shopping pun tak der idea nak shopping apa!

Nak mengumpat pun tak der idea nak ngumpat sapa! Hahaha!

Ayooooo… apa nak jadi dengan aku ni! Harap-harap perasaan tak best ni berlalulah hari ni… tak suka!


*juliet le sweetheart : bosannyerrrr...


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top