♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, June 29, 2010

Sold out!

Kelmarin enche Neezam keluarkan e-mail ke yahoogroups Desa Bundoora dan vmpg, menjual barang-barang rumah kitorang; alatan elektrik dan elektronik, perabot, barangan keperluan bayi, toys dan macam-macam lagi. Ada juga yang kitorang bagi foc jer. Dan alhamdulillah, hari ni, semua barang-barang tersebut telah mempunyai tuan yang baru. Terima kasih kepada semua para pembeli yang budiman.

Walau bagaimanapun, masih ada lagi sikit-sikit barang yang tak terjual lagi sebab terlupa nak listkan. Kebanyakannya kitchen utensil jer; periuk belanga, senduk, sudip, pinggan, mangkuk, cawan, gelas dan ada lah serba sedikit lagi barang-barang dapur. Kalau ada sesiapa yang berminat, bolehlah contact enche Neezam samada call ataupun e-mail. First come... first serve! Harga sudah tentulah murah! Murah! Murah!

2 comments :

Drama Mama said...

sekejap ja dah dah dapat jual eh. apa lagi barang yang nak dijual tu ye? kalau boleh tahu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

*juliet le sweetheart said...

Cuma tinggal kitchen utensil jer... buat masa ni... nanti kemas2 lagi, mungkin ada lagi yang bakal dijual... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top