♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, April 29, 2010

A simple party for my boy

Hari ni baru berkesempatan berkumpul dengan kengkawan bersempena dengan birthday Naufal. Memula tu kitorang plan nak buat majlis kat rumah, hujung minggu ni. Nak wat kenduri sikit. Tapi ramai pulak yang tak der sebab mengikuti 'rombongan cik kiah' ke Bright sempena autumn ni. Kitorang tak join sebab dah pernah pergi. Dan memang best!

So majlis malam ni kitorang wat last minit, kat KFC dan jemput yang mana sempat jer. Nak masak pun tak sempat sebab enche Neezam sekarang sangat bz. Biasalah... sekarang ni enche Neezam on his final stage of his phd journey. Sangat-sangat-sangatlah bz!

Minta maaf sangat pada kengkawan yang tak sempat nak dijemput dan terima kasih kepada kengkawan yang sudi hadir memeriahkan majlis yang sederhana ni...

Alhamdulillah... walaupun tak ramai, majlis tetap meriah dan gamat! Bergegar satu kfc. Nasib baik tak runtuh jer! Hehehe...

~Air tangan kak Gee... tq kak Gee!~

~Birthday cake Naufal~

~Naufal & famili potong kek~

~Menu of the day~

~The gorgeous birthday boy!~

~'N' for Naufal, Niesreena & Neezam~

~The kings~

~The kids~

~And the queens~

~Makan... makan...~

~Happy 1st birhtday Naufal!!!~

5 comments :

sz | m.a.s.s said...

wahhh meriahhh! best bila berkumpul ramai2 ni kan..hepi bday naufal!

DiLLaiLa said...

happy birthday naufal! =)

*juliet le sweetheart said...

tq... :)

yulie said...

happy bday naufal!! meh aunty belanja kek dtg melaka meh.. :)

*juliet le sweetheart said...

tq auntie yulie... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top