♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, March 26, 2010

Fairy Dust Cupcakes

Percubaan kali kedua! ;p

Kali pertama buat ari tu, aku kurang sabar. Hehehe... over excited katakan. Nak cepat siap konon. Tak sabar nak tengok hasilnya. So, memang hancur lah marshmallow cupcakes aku.

Kali ni, aku lebih berhati-hati, lebih sabar, lebih teliti. Dan hasilnya, alhamdulillah...

~Niesreena sabar menunggu kek dimasak~

~Cantik! Kali ni jadi lebih baik dari yang lepas. Memang puas hati!~

Fairy Dust Cupcakes!

Enche Neezam kata, "kena kurangkan manis"... Hehehe... Ok boss!

3 comments :

hasben julie said...

tula, nanti kena penyakit eskaliptus sakaraporotisisbelitist...translation: kencing manes ;p

DiLLaiLa said...

alamak bestnye kak julie menjadi..aritu saye try buat muffin..konon2 nak pakai resepi yang sempoi..sekali keluarkan dari oven tengok2 bukan terkeluar dari cup lagi tapi dah menggelembung sampai keluar dari tray die..hampeh sungguh...huhu..aihh biler la semangat nak datang balik ni..

*juliet le sweetheart said...

ye, abang...
dilla, ni try suka-suka jer... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top