♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, March 20, 2010

Aku sudah jatuh cinta

pada

uncle Russell Hobbs lah pulak...

Rangkaian barang-barang Russell Hobbs ni memang cantik, unik and of course, berkualiti! Harga... tak lah terlalu mahal. Tu yang penting! Maksud aku, insya Allah, masih mampu milik dan masuk akal lagi kalau nak beli. Lagipun ada dijual kat K-Mart dan Big W. Maksudnya memanglah tak berapa mahal. Lainlah kalau barang-barang yang HANYA DIJUAL di Myer ke kan, memang jenis barang yang mahal giler lah kan...

Russell Hobbs barangan keluaran UK. Hmmm... kalau kat UK mesti murah giler kan?

So, apa lagi kengkawan! Jom tambah koleksi!

NEW in my WISH LIST MUST HAVE ITEMS!

~4 Slice Glass Toaster~ CHECKED!

~Kettle~ CHECKED!

~Sandwish presser~

~Hand blender~

And last but not least, this elegant food processor.

Oooooo... food processor ini rasanya aku memang tak belilah. Memang cantik. Tapi aku baru jer beli Kenwood's...

So... ehem ehem... enche Neezam, be alert yer... ;p Sila tandakan 'X' di kalender enche Neezam yang bz tu. Tarikh untuk kite gi shopping. Timaceh...

Ngeh ngeh ngeh...

10 comments :

zai said...

Julie..kirim pinggan mangkuk letak kat umah baru .. baru je dpt kunci ..hehehhe,..:P

*juliet le sweetheart said...

dah dapat kunci rumah #16 tu ke? tahniah! hehehhehe... zai nak kirim apa?

Kneeziea said...

owh poketku :,}

*juliet le sweetheart said...

abang, poketmu kan ke poketku jua... hahahhaha...

Fiza Hamfizah said...

A.nizam mcm sportg kan k.julie.he2

*juliet le sweetheart said...

sporting... morting... ;p

Malina Vaida said...

julie!!!!!!!!!!!!!!jatuh chenta ngn sume brg kt atas tu.huhu

*juliet le sweetheart said...

cantik kan... entah bilalah nak dapat... huhuhu...

Kneeziea said...

fiza: sportiiiiiiiiinngggggggggggggg... :,)

*juliet le sweetheart said...

hahhahaha... relax bang... relax... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top