♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, July 29, 2008

Nak satu! Dua pun ok… ;p

New on my wishing list!

Most wanted! New Apple iPhone 3G.

iPhone ni masih belum launched lagi kat kedai-kedai phone kat sini. Kalau ada pun kena booking dulu. Harganya lebih kurang aud$800++ (8 gig). Kat Malaysia berapalah agaknya ek? Nak jugak satu! Tak kira!

One more wish on the list…

Guess Shadow handbag. Really want one!

Patut ke aku sedekahkan duit kat Guess untuk satu beg lagi? Sekarang ni aku ada dua Guess bag. *Ori ok… Ciplak punya tak main…* Tu pun jarang-jarang pakai. So, patut ke beli satu lagi? Kalau tanya Neezam, jawapannya, "beliiiiii…" Suka… Sayang lakiku ini. Aku suka sangat beg ni. Actually semalam dah gi Victoria Station dan Strandsbag kat Northland tapi tak der plak. Bebila nanti nak tengok kat Greensborough Plaza plak. Tak pun kat city. Tapi… patut ke beli? Adussss…

Aku memang minat dengan beg Guess. Tapi Guess cepat sangat tukar patern baru. Buat aku rambang. Buat masa ni tak mampu lagilah nak pakai Coach atau LV ori. Pakai Guess pun jadilah…

Buat masa ni aku ada 2 Guess handbag yang jarang sangat aku guna. Guess Ginger Satchel aku beli last year dan Guess Osaka Top-Zip bag aku beli bulan Mei yang lepas. Well, actually, aku beli Neezam bayar. Got it ;p *wink*

~My Guess Ginger Satchel but in black color~

~My Guess Osaka Top-Zip~

Aku pun ada borong 2 Guess Floral Crescent Bag untuk adik dan adik ipar aku dan Guess Portocall untuk mak mertua aku. Sebelum balik ni jugak aku nak cari satu untuk mak aku. Masih belum ada yang berkenan lagi yang sesuai untuk mak.

~My Sisters’ Guess Floral Crescent Bag~

~My mil’s Guess Portocall~

*juliet le sweetheart : cari beg besar sebab senang masuk botol susu, pampers dan wipes puteri aku. Boleh? Spoil…


6 comments :

MaLyN said...

Guess Floral Crescent tu sgt2 sesuai utk adik awak julie. sy mcm dpt bayangkan je bila adik melaram dgn hbeg tu.hehe
Guess Shadow y awak idamkan tu pun sgt la saya suka..COKLAT sgt..suke sgt
tp tgk mcm clutch..ye ke?
sana leh dpt lower price ke?

*juliet le sweetheart said...

Malin, Guess shadow tu bukan clutch tapi sling bag. Dia bertali panjang. Bleh buat beg silang lah. Harga kat sini kalau compare kat M’sia tentulah kat M’sia lagi murah tapi kalau kat sini aud$199 kat M’sia rm400. Rasa macam sini murah jer. Kalau ikut ratio lah. Hehhehe… Suka awaknyer support. Tak sabar nak beli!

Fiza Anas Anis said...

guess shadow..ari tu kita tgk kat melbourne central (kat sebelah MNG) ada sale half price..(tgh july hari tu..heheh) ,tatau lak julie minat.tunggu je salee..ari tu b4 balik borong kat nine west..everything half price..sukaaa

Kneez said...

MAMPOS AKU KENA KELUAR DUIT BELI BAAAAAAAGGGGGGG MANJANG..nak wat camne, sayang bini punya pasal.
p/s: itu nasik masak jadik bubur untung gak kan..mau ‘ratio’ dia 1:5…pakat makan bubur lah dalam 3-4 bulan nih. ;p

A i d A said...

salam kak julie…kita terpikat kat osaka top-zip tu ah…comei…sangat2…boleh tak nak tau bape hargenye…kalau mampu nanti nak mintak tlg belikan…heeeeeeee…time kasih…

*juliet le sweetheart said...

Aida, beg tu dah susah nak cari sekarang sebab dah tukar patern lain. Tapi kalau jumpa nanti k julie bgtau k. Regernyer kat sini aud$170.00 kalau convert maybe dalam rm500++

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top