♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, January 14, 2021

Sebelum PKP bermula semula...

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Heart broken bila dengar PM announce akan laksanakan PKP semula. Tak boleh rentas negeri, malah tak boleh rentas daerah! Sedih... tapi nak buat macam mana... ni untuk kebaikan kiter semua bersama-sama.

Angka kes setiap hari pun semakin lama semakin tinggi. So, betullah tindakan PM untuk laksanakan semula PKP. Cuma kecewa sebab kiter masih belum menang dalam memutuskan rantaian Covid-19 ni. Malah makin menjadi-jadi pulak.

Haiiissshhh... sedih... sedih...

Kali ni berapa lama pulaklah tak boleh balik jumpa emak abah. Sedih...

Kitorang duduk Selangor ni memang teruklah... kes tak kurang-kurang... Start esok kena PKP, tak boleh nak rentas daerah... stress stressssssss...

So, pagi tadi bawak #mylittlekhairunns jalan-jalan cuci mata sat, then dinner kat our favorite restaurant. Lepas ni PKP tak tau lah bila boleh dok makan luar lagi kan...





Lepas ni makan air tangan mama ayah jer lah yer anak-anak. Mama tak reti nak order-order food panda ke hapa... huhuhu... bertabahlah...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top