♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, January 1, 2021

New Year 2021, New Product

Makan Sushi MY

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hi korang... Salam Jumaat dan Selamat Tahun Baru 2021.

Alhamdulillah hari ni 1st batch Assorted Inari dari Makan Sushi MY keluar. Terima kasih atas support kawan-kawan semua!







Sebenarnya dah lama dan ramai customer mintak inari masa masih dalam r&d. Tapi tak berani nak keluarkan lagi masa tu. Nak kena try & error dulu, cuba-cuba menu baru sedap ke idok, buat research dulu yang mana agak-agak customer suka, kira kos dan compare harga dengan sushi Aeon dan kedai-kedai sushi lain. 

Then keluarlah rangkaian Inari dari MAKAN SUSHI MY ni. Aku harap keluaran terbaru dari MAKAN SUSHI MY ni kena dengan selera dan berbaloi dengan harga. 

Yang berani kitorang janjikan ialah bahan-bahan yang berkualiti dan kepuasan pelanggan. Insya Allah... 

Kepada yang telah mencuba dan bakal mencuba, komen korang amat dialu-alukan untuk penambahbaikan. Mohon maaf jika ada yang terkurang. Aku budak baru belajar... insya Allah, hanya yang terbaik untuk semua 😊 

Selamat tahun baru 2021. Semoga tahun ini lebih baik dan menjadi yang terbaik. Ameen...

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai sushi-sushi dari Makan Sushi MY, korang bolehlah jenguk Instagram dan Facebook Makan Sushi MY. Jangan lupa 'Like', 'Follow' & 'Share' dan yang penting sekali, jangan lupa order!


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top