♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, January 5, 2021

Riadah sat @ Kota Seriemas

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Berbulan tak naik basikal kat Kota Seriemas ni sebab PKP. Petang ni ambik kesempatan jap. Tu pun sebab enche Neezam dah paksa-paksa aku gi eksersais. Huhuhu... kalau ikut hati aku nak dok tarik selimut jer atas katil.

Ikutlah cakap laki....

Ramai jugak orang yang dok naik basikal dan beriadah bersama keluarga kat sini.

Seronoknya macam ni... tak terkurung sebab PKP. Harap-harap kerajaan dah bagi kelonggaran ni, kes tak lah mencanak naik nanti. Aku tengok ramai dah yang dok gi bercuti-cuti Malaysia. Aku tunggu masa jer nak book hotel. Huhuhu... sebab at the same time, takut jugak nak gi tempat public. So, tak per lah... tangguhlah dulu hasrat nak gi cuti-cuti ni. Cuaca pun tak menentu sekarang ni. Hmmmm....

Kiter pusing-pusing naik basikal jer lah yer...








Si Naufal tak ikut kali ni. Dia sibuk main sepak takraw dengan kawan-kawan dia kat taman kitorang. 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top