♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, October 14, 2019

Tobokki by Niesreena

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Macam biasalah... kalau dah balik dari berjalan, mesti sibuk mendobi pulak. Berbakul-bakul mendobi baju.

Sebelum balik ke rumah semalam, kitorang sempat minum petang yang agak berat kat Nilai. So, malam rasa macam... antara nak dinner atau tak jer...

Macam nak makan... tapi rasa kenyang lagi. Macam tak nak makan... tapi macam rasa lapar pulak. Huhhuhu... cam ner?

Aku pun dah penat mendobi dan mengemas rumah.

Niesreena tetiba kata nak try buat tobokki pulak. Nak follow resepi dari internet katanya. Memandangkan stok biskut beras tu memang ada kat rumah, so aku pun benarkanlah Niesreena buat. Sedap, tak sedap... belakang cerita.

Dah inilah hasilnya...

Nampak sedap kan?

Memang sedap!

Biasalah bebudak sekarang ni, suka nau makanan Korea. Ok lah ni...  Lepas ni bolehlah try resepi lain pulak yer Niesreena.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top