♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, October 28, 2019

Khairunns @ iCity

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Semalam seharian suntuk berjalan bebudak ni.

Pagi ke petang kat Water World iCity. Malam sambung ke iCity tengok lampu pulak.

Lama dah tak datang ke iCity ni. Rasanya dulu datang masa usia Naufal 3 tahun. Memang banyak berubah dulu dan sekarang. Dulu banyak kawasan lapang. Sekarang ni dah naik apartment dan Central Walk berdekatan dengan iCity ni.

Neeyaz paling seronok tengok air menari ni.

Kakak dan abang dia pulak, seronok main ride yang ada kat sini. Laju jer habis RM50. Ish ish ishhhhhh... Tak perlah... sekali sekala. Yang penting, diorang happy.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top