♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, May 22, 2014

Like, like, loiiikkkeeeee!

Ola! Ola!

Semalam boring-boring tunggu client sempat blogwalking.

Singgah beberapa blog then tengok beberapa personal blog ni ada like fanpage button. Tau tak? Alaaa... macam kat page beautifulnara.com tu. Macam bawah ni...

So, terdetik plak hati macam... nak buat jugak!

Tapi...

ada orang nak 'like' ker?

Hahahaha...

Tak kira! Janji ada satu! Korang lepas baca kena 'like'!

Hehehe... boleeeeehhhh????

y(^-^)y

'Like' cepat!!!

Huhu...

Tak derlah... Tak sudi 'like' pun tak per... Blog kite pun sekadar suka-suka jer. Letak gadget ni pun sekadar suka-suka jer.

Tapi saper yang dah 'like' tu, terima kasih yer...

(^-^)y

Tujuan aku letak gadget ni sebab gadget follower kat blogger untuk blog aku ada error. Entah kenapa tak appear. Then tak boleh nak reinstall. Yang ada pun gadget follower untuk Google+. Hmmmm... kalau sudi, lai lah, add to my cycle. Ada button kat bawaaaaahhh post ni. Scroll laju-laju yer.

Pada blogger-blogger kat luar sana, aku rasa gadget kat fb ni bagus gak kalau letak kat blog. Sebab kalau korang update blog, then kongsi kat fanpage blog kat fb then follower akan update. Sebab sekarang ni aku rasa orang jarang check email tapi kerap check fb! Betul tak?!

Macam aku, hari-hari check e-mail company jer. Personal email dah lama tak check. So, notification sumer tak update. Sekali sekala check personal email pun kalau ada keperluan jer.

So blogger! Jom letak gadget ni satu kat blog korang!

Bolehlah aku 'like' dan 'follow'!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top