♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, March 4, 2014

Naufal new hair cut

Pandai pulak duduk diam masa gunting rambut. Hmmmm... apalah enche Neezam umpankan. Redha jer nampak gayanya. Paling tak percaya bila Naufal berani pakai mesin gunting rambut tu...

Hebat! ~ Naufal suka perkataan ni ~ Hebat!

Selalunya aku yang gunting rambut Naufal. Tapi gitu-gitu jer lah... Bagi bulat. Nampak macam baby sikit. Ala-ala gegurl gitu... Comey! Orang pun ingat Naufal girl.

Sebab tu masa first time bawak gi kedai gunting dulu, pakcik kedai gunting tu ingatkan Naufal girl tapi nak gunting rambut macam boy. Pakcik tu tak sampai hati nak potong. Bila bagitau yang Naufal tu boy, barulah dia tergelak dan nak potong. Tapi dia kata, cutting rambut yang aku potong untuk Naufal tu dah comel! Hehehe...

Ha... amacam handsome tak?

Mestilah handsome. Tengoklah saper mama dia... Hehehhe...

Nampak besar dah Naufal. Boboy sangat!

Hmmmm... lepas ni nak suruh Naufal simpan rambut panjanglah... cam masa baby dulu!

Ooooo my babies! Miss you so much!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top