♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, September 8, 2008

First awards

Beberapa minggu yang lepas dapat award. Bukan satu, tetapi dua sekali. Cewah! Mesti korang tertanya-tanya, 'award apa pulaklah si Julie ni dapat?' ek? Hehehe... Award untuk blog...

Actually award ni 'dianugerahkan' pada blog lama aku @k@ my friendster's blog, tapi tak sempat lagi aku nak update blog pasal award ni, blog aku tu dah problem. So, memandangkan aku berpindah ke laman blog baru ni, aku bawaklah sekali award tu. Ok tak? Aci tak? Alaaaa... macam orang pindah rumahlah, mesti bawak segala macam perabot dari rumah lama kan? Hehehe... So kira adillah yer...

Nway, thanks to Puan Iszan kerana sudi mengurniakan darjah kebesaran ni buat aku. Thanks a bunch!

Kreativ @k@ Creative Blogger's Award

It has been done according to the following rules:

  1. The winner may put the logo on her blog.
  2. Put a link to the person you got the award from.
  3. Nominate 5 blogs.
  4. Put links to the blogs.
  5. Leave a message for your nominees

Brillante @k@ Brilliant Weblog Premio 2008

Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their contents and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.

Here are the rules to follow:

  1. Put the logo on your blog.
  2. Add a link to the person who awarded you.
  3. Nominate at least 7 other blogs.
  4. Add links to those blogs on yours.
  5. Leave a message for your nominees on their blogs.

Ingatkan dapat award free-free jer. Rupa-rupanya siap kena wat assignment tu... Bab-bab nak fikir nak nominate nama saper ni memang aku lemah sikit. Hmmmmm... nak bagi kat saper ek?

Kepada semua kengkawan yang blog dia ada di link blog aku ni dan sudi membaca post aku ni, dengan sukacitanya aku menganugerahkan korang kedua-dua award di atas. Links blog kengkawan yang ada kat blog aku ni memang selalu aku jengah dan suka sangat baca. Sebab tu aku letakkan link diorang kat sini dan aku rasa diorang sumer layak untuk terima kedua-dua anugerah ni. So, terimalah yer korang. Jangan malu-malu... Ikhlas dari aku untuk korang! :)



*juliet le sweetheart : dah 5 tahun berblog


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top