♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, July 22, 2016

My new toy... Noxxa!

Tadaaaaa! My new toy in da houz!

Thanks enche Neezam! Love you more and more!

My very own periuk Noxxa!

Hahhaha... Periuk Noxxa ni tak pernah wujud dalam wishlist aku yang panjang-panjang tu. Aku selalu dengar orang sebut-sebut tentang keajaiban periuk Noxxa ni. Tapi aku tak pernah terlintas langsung untuk milikinya. Sebab dulu enche Neezam pernah hadiahkan pressure cooker Tefal. Sangat berguna dan membantu sangat sehingga sekarang. Sayang sangat periuk tu.

Beberapa minggu lepas, ada kawan ajak main kutu periuk Noxxa, sebulan seratus lebih jer. So, aku ingat nak join lah. Suka-suka jer, setakat RM157 sebulan apalah sangat kan. Tak der lah nak keluar sekali gus duit sampai RM788 kan.

Bila enche Neezam tahu aku nak main kutu untuk periuk Noxxa, dia suggest beli cash setelah 'diracun' baik punyer oleh kengkawan dia. Hahahhaha... Big thanks to his friends... So, terpaksalah cancel main kutu...

Enche Neezam beli cash jer dekat kawan dia dapat harga ahli, RM657.

Alhamdulillah... rezeki... Rezeki jangan ditolak... Lepas ni kena selalu masak sedap-sedap lagi untuk enche Neezam dan anak-anaknya. Hehehehhe...

Thursday, July 21, 2016

#throwback sikit... Birthday Niesreena yang ke 5 tahun...

Tetiba terjumpa video masa Niesreena sambut birthday yang ke 5 tahun. Comel betul tengok keletah bebudak dua orang ni. Niesreena dah petah cakap dan Naufal masih baby talk lagi. Rambut cendawan yang sangat dirindukan. Bila boleh nak dapat rambut macam ni lagi ek Naufal?

video

Oh my... Rindunya dengan bebudak kecik ni. So adorable!

Wednesday, July 20, 2016

My hensem boy

Tolonglah budak sorang ni... Dia tertengok muka sendiri melalui cermin pada pengasah pensel dan tetiba berkata.... "Hensemmmm" 😂😂😂

Adoiaiii anak aku...

Memang hensem sayang... Tak dapat dinafikan lagi... Hehhehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank you for stopping by!

back to top