♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, January 31, 2016

Sharing @ Juliet le Sweetheart's Fb Page #2

Hai korang.

Lagi perkongsian di Juliet le Sweetheart Fb Page.

Kalau ada yang berkenan silalah 'like' dan 'share' yer.

y(^^)y

Siapa suka gunakan aplikasi instagram?!Pastinya gambar yang dikongsikan di instagram tu banyak yang menarik. Apa kata...
Posted by Juliet le sweetheart's blog on Wednesday, January 27, 2016

Susun atur dalam peti ais sangat penting bagi memastikan penggunaan ruang yang minimum dan cekap.Kalau main peruk jer...
Posted by Juliet le sweetheart's blog on Tuesday, January 26, 2016

Hanya sedikit sentuhan untuk bingkai pintu akan menjadikan pintu dan ruang kelihatan lebih menarik dan elegan.❤ ❤ ❤ ❤ ...
Posted by Juliet le sweetheart's blog on Wednesday, January 13, 2016

What else you could do with Lego...❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤You are welcome to share and like the...
Posted by Juliet le sweetheart's blog on Saturday, January 9, 2016

Anda kreatif?Inginkan kelainan di rumah anda?Apa kata kita buat sendiri jam dinding untuk mengisi ruang dekorasi...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Thursday, January 7, 2016

Siapa tahu... banyak benda yang boleh kita buat dengan butang. Dan hasilnya semua comel-come belaka.Jom try!❤ ❤ ❤ ❤ ...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Thursday, October 15, 2015

Walk in closet... impian bukan saja kaum wanita tapi lelaki juga. Bestnya kalau dapat sebuah!❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Monday, December 7, 2015

Projek upgrade dapur di hujung minggu=============================Dapur ialah salah sebuah ruang favorite setiap...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Thursday, December 3, 2015

Jom decor decor bilik ayaq!=====================Sedar atau tidak, bilik air sebenarnya merupakan ruang peribadi yang...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Tuesday, December 1, 2015

Decor decor dengan corak chevron============================Chevron! Korang suka tak corak ni? Aku suka sangat. Nampak...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Tuesday, November 10, 2015

Thank you, teacher!================Minggu akhir persekolahan! Tinggal beberapa hari sahaja sekolah dan cuti akhir...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Monday, November 16, 2015

Dulu masa kat Melbourne, kat rumah memang ada 2 jenis tong; tong sampah dan tong kitar semula. Setiap rumah memang wajib...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Thursday, November 5, 2015

Sekarang ni kat rumah ada pokok serai yang merimbun dan gemuk-gemuk, pokok selasih, pokok kunyit dan aloe vera. Memang...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Monday, October 26, 2015

Ruang duduk tepi tingkap ni nampaknya sangat cozy dan selesa sangat untuk dijadikan ruang membaca. Lebih-lebih lagi...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Thursday, October 22, 2015

Korang ada letak sign pintu kat rumah? Aku ada letakkan sign kat pintu bilik tidur Niesreena dan Naufal. Simple...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Monday, October 19, 2015

Navy Blue Bedroom================Korang tercari-cari warna untuk master bedroom? Apa kata kita trywarna navy blue atau...

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Saturday, October 10, 2015

Rumput palsu===========Ok! Aku rasa aku dah jatuh cinta dengan rumput palsu. Kat rumah sekarang pakai rumput karpet....

Posted by Juliet le sweetheart's blog on Tuesday, October 6, 2015

More sharing, click here >>Sharing @ Juliet le Sweetheart's Fb Page #1

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top