♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, January 23, 2016

Cha Tra Mue Green Tea

Green tea ni salah satu benda yang aku beli masa kat Krabi ari tu. Memang sedap dan wangi sangat bau teh dia. Sedap diminum samada panas atau sejuk, dengan susu atau tanpa susu.

Rugi beli siket.

Hari ni kitorang berehat jer kat rumah. Semalam sampai pukul 4 pagi kat KK1. Tidur sekejap dan pukul 5.30 pagi bangun balik. Niesreena dan Naufal tetap ke sekolah dan aku serta enche Neezam pun bekerja jugak semalam. Semangat!

Kengkawan kat office pun macam tak cayer jer aku datang gak kerja semalam walaupun sampai pagi tu dari Thailand. Huhuhu...

Kena save cuti lah... Insya Allah... ada rezeki nak berjalan lagi. Lagipun hari Isnin kan cuti. Bolehlah berehat panjang di hujung minggu ni.
So, hari ni, marilah kita mendobi yer!

Semangat!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top