♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, September 3, 2015

It is now julieluvneezam.blogspot.my

Tetiba tadi perasan yang link blog ni dah bertukar daripada blogspot.com ke blogspot.my.

Mungkin Blogger buat macam ni untuk asingkan website mengikut negara. Okey gak kan.

So, sekarang ni, link blog aku ni dah bertukar ke

julieluvneezam.blogspot.my

Jom copy link ni dan lekat kat blog korang ye. Jangan lupa tinggalkan link blog korang kat blog aku ni jugak. Bolehlah aku singgah nanti.

y(^^)y

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top