♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, September 11, 2015

3D 2N Gateway @ Lexis Water Chalet, Port Dickson

Of course... excited! Especially, bila bayar tak pakai duit tapi pakai otak! Otak enche Neezamlah... saper lagi? Huhuhu...

Enche Neezam sibuk berbengkel kat sini. Aku dan little Khairuns just enjoying our 3 days 2 nights stay.

Lexis Port Dickson ni memang best. Chalet atas air, siap ada lantai cermin boleh tengok bawah. Nampaklah air. Bila air surut, nampak banyak sangat ketam keluar berkawan-kawan...

Memandang kitorang tiba agak lewat kat sini, so memang tak sempat nak bawak little Khairun gi pool. Tapi jakuzi dia besar. Apa lagi... bubble bath lah bebudak tu!

Tapi yang paling best wireless wifi! Satu bilik satu wifi hokey! Memang laju gilerlah internet. Dan kedua best katil dia sediakan 1 katil king size dan 1 lagi katil queen size!

Malam ni ayah dah start bengkel. So, mama layan bebudak kat bilik. Lepas puas berjakuzi, Naufal dan Niesreena layan movie online. Nasib baik wifi laju! Puaslah!

Cuaca kat sini memang berjerebu. Sayang sekali...

Well, ayah... selamat berbengkel.

Kids! Let's enjoy our weekend!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top