♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, December 24, 2013

FM Lost World of Tambun

Macam biasa... kalau berjalan, coti-coti, fridge magnet adalah benda wajib beli!

Comey kan

Hmmm... tapi masalahnyer sekarang... dinding peti ais dah penuh dengan FM.

So, macam mana nak atasi masalah ni ek? Kena beli fridge besaaaaarrrr lagi ke? Hehehe..

Hmmm... ataupun... kena cari magnetic board dan tampal kat satu sudut. Then boh sumer FM kat sana kan? Masa gi ikea ari tu ada nampak gak magnetic board.

Good idea kan?

Maybe next diy project?

Hahaha... tengoklah nanti kalau rajin.

Dan kalau dapat approval dan BUDGET *paling peting* dari Mr Big Boss!

\(^^)/

Happy Tuesday everyone!

Have a wonderful day!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top