♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 17, 2010

Us @ La Trobe

Bergambar di La Trobe University untuk kali terakhir. Medan perjuangan enche Neezam selama tiga tahun lebih untuk mendapatkan title doktor.

Aku suka sangat persekitaran La Trobe Uni ni. Memang best. Kat mana-mana sudut boleh tengok itik-itik terkedek-kedek berjalan mahupun berenang. Burung nuri warna putih banyak sangat kat pokok.

Kitorang pasti akan rindukan tempat ni... huhuhu...

~Enche Neezam, proud to be La Trobian!~

~Our beautiful Niesreena. Peace!~

~Kat padang dan sungai belakang tu, banyak sangat itik~

~Niesreena yang snap gambar ni... ok lah kan... hehehe...~

~We're here!~

~Our gorgeous little Naufal~

~Buah hati mama dan ayah!~

~@ Agora~

~Kebetulan terserempak dengan Hamzah, Fiza dan baby Hakim. Diorang pun balik on the day kitorang balik~

~La Trobian; enche Neezam & enche Hamzah~

~Jalan... jalan... jalan...~

~Naufal & the hensem ayah :)~

~Jom naik tram ronda city pulak~

~Tram no berapa?~

~Waterfront city lagi!~

~Tunggu tram lagi~

~Jom naik city circle pulak! Free jer!~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top