♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 24, 2010

Santai @ Klebang

Dua hari sebelum puasa hari tu, enche Neezam jemput aku dan little Khairuns balik dari rumah family aku. On the way, enche Neezam bawa kitorang singgah kat Klebang. Katanya sajer nak jalan-jalan cuci mata. Tapi rupa-rupanya enche Neezam dah booked tempat kat favorite chalet kitorang, kat Shah's Beach Resort, Klebang. Terkejut mak! But i loike! :)

Memang dari dulu lagi, kalau singgah kat Klebang ni, mesti bermalam kat Shah's sebab kawasan persekitaran dia cantik dan selesa. Dan yang penting, harga dia pun berpatutan.

Niesreena dan Naufal enjoy sangat kat sini. Diorang bebas berlari ke sana sini dan yang penting diorang seronok mandi kat swimming pool walaupun kadang kala diorang takut jugak. Hmmmmm... sebenarnya mama dan ayah diorang yang lebeh. Hehehe...

~Niesreena dan Naufal nampak happy sangat~

~Naufal seronok berjalan dan berlari kat sini~

~Enche Neezam di hadapan chalet kitorang~

~Enche Neezam dan Niesreena @ pantai Klebang~

~Kiter lepak dulu!~

~Tingginya Naufal!~

~Niesreena takut-takut jer, tapi nak masuk pool~

~Relaxxxxx~

~Our happy family~

~Buai laju-laju...~

~Sampai bobos buai tu jadinyer! Huhuhu... Naufal tengok pelik jer~

~Bye Shah's. Till next time!~

4 comments :

jayzack said...

Best, best..kak jumee suka post ni... Waaaaa.... rindu kampung ku..... rindu mesia....

*juliet le sweetheart said...

rindu kak jumee jugak! ;*

sz | m.s.s said...

heheh..
kita pun suka dok shah beach resort ni...
dok mandi pool je tak mandi laut pun..ihiks

*juliet le sweetheart said...

kitorang pun tak mandi laut. air laut sekarang dah tak berapa bersih dah. so mandi pool jer ler gamaknyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top