♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, June 2, 2010

This is what happened when...

... ayah is trying to study at home!

Get the picture?!

Hahaha...

5 comments :

HuSkY PiNkY said...

alahai..cutenye diorang ni :)

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

Nak bg semangat kat ayah dia study tu...

Muka ayah dia cam dah hangin aje...huhuhuh

I teringat last year i ada take home exam & Miya sibuk nak tolong jawab. Last2 I merajuk & lari gi library.

sz | m.a.s.s said...

tgh wat video call/conference ke tu? ihiksss..bila 2-2 sudah naik atas meja study...

ICA said...

Julie - I faham sangat coz Ujang pun selalu kena do his work after he's back home from work...and sometimes ada telecon at night time. So the girls masa dulu-dulu suka sangat kacau dia...siap buat voices in the background masa daddy diaorg teleconference...but now they know if daddy cakap "bye girls, daddy nak go work now" sama dialogue yg dia guna in the morning, so the girls dah faham...daddy ada kerja at night time too.

*juliet le sweetheart said...

dalam gambar tu tengah video call dengan keluarga mertua kat segamat. macam tu jugaklah kalau ayah study pun. masing2 sibuk. naufal terutamanya sekarang ni... sibuk nak dok tekan2 keyboard. niesreena dah faham dah... hehehehe... geram betul... sian ayah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top