♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, March 11, 2010

Nuffnang

Perasan tak sesuatu yang baru kat blog aku ni?

Ha?

Ha?

Ha?

Nop! Bukan layout! Layout terbaru ni dah tiga minggu aku pakai. Tak nak citer pasal layout yang comel ni... ;p

Lain?

Yup! Aku join Nuffnang! See? See? Kat tepi tu >>>

Hahaha... tetiba jer kan...

Sebenarnya aku dah intai-intai Nuffnang ni quite some time. Tapi... macam tak berminat jer. Lagipun kadang-kadang tu, aku tengok macam nampak semak jer kat blog aku. ;p

Tapi... aku tengok kengkawan blogger aku ramai sangat yang join Nuffnang ni. Hmmm... korang yang dah lama join Nuffnang ni, boleh tak citer sikit pengalaman? Komen? ;p

So semalam, setelah dibaca, diteliti dan memahami betul-betul apa itu Nuffnang, aku decide untuk join.

But hey! I'm not blogging for money but it's better than nothing since i've been blogging a lot. Hahahaha...

So, i've joined Nuffnang. Let's see what happens next...

Korang... apa lagi... jomlah klik pada add Nuffnang kat sebelah tu >>>

Jom! Jom! Jom!

9 comments :

dilla said...

huu dah lame dah nampak nuffnang ni kat blog orang..tapi xtau ape kebenda pastu xterpk pulak nak carik ape sebenarnye die..hehe camni kena join jugak ni..ngehehe..

*juliet le sweetheart said...

jom join! :)

Ireen Ibrahim said...

tau gak nuffnag tu...penah gak intai2...tapi tak tau apa nak buat kat situ...hahaha kasi intro sikit...

*juliet le sweetheart said...

kak ngah, nuffnang ni macam ejen iklanlah. Dan blog kite plak jadi platform diorang advertisekan iklan tu. once kite registered, copy dan paste code yang dia bagi kat blog kite. then dia akan advertisekan iklan. macam julie punya tu belum lagi kot, sebab tak der apa2 iklan pun. kalau ada orang klik kat iklan yang diorang iklankan tu, kite akan dapat duitlah, ikut berapa banyak orang klik. tu yang julie pahamlah...

TyMy said...

hi julie, i just found ur blog, coz am googling blog about melbourne, insyaallah i nak pergi melbourne jun ni...so i nak baca2 lah ideas about place to go and etc...and might u can help me some question later :)since that was our first time to aussie and its free and easy...

and bout nuffnang tu, i pnya baru 20 rgt hihihi...tulah akibat blog yang tak berapa nak hidup kan, ikut mood jer...

TyMy said...

and i link u erkk

*juliet le sweetheart said...

hi TyMy!

kalau nak tanya apa2 ke, just simply email me at julieanamangsor@yahoo.com. i cuba tolong apa yang mampu, insya Allah... & i'll link u as well k... :)

Ireen Ibrahim said...

ooo gitu ke??? hehehe...cm ok jek ye tapi cm malas je nak active blog...bukan active pun...saja ngade2 nak nyembang kosong...hehhee...julie bila balik???

*juliet le sweetheart said...

insya allah dalam bulan 8 tahun ni. perasaan bercampur baur; kejap rasa tak sabar nak balik, kejap rasa macam sayang nak tinggalkan OZ. hehehehehe... kak ngah plak, bila nak sambung?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top