♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, March 18, 2010

Naufal enjoying his bath time

Ingat tak entry yang ini > Niesreena enjoying her bath time. Masa entry tu Niesreena berusia 11 bulan. Kebetulan masa aku nak wat entry ni, baby Naufal akan masuk 11 bulan minggu depan!

Cuba korang klik sini dan tengok muka Niesreena masa 11 bulan tu. Sama tak dengan muka Naufal? Hahahaha... sangat tak sama kan?

Macam Niesreena, baby Naufal pun suka sangat mandi. Suka sangat berendam dalam bath tub. Terpusing-pusing! Bila aku nak angkat Naufal keluar dari bath tub dia, siap marah lagi.

Masing-masing dah siap! Wangi! Dan comel!!!

~Our beautiful Niesreena~

~Our gorgeous little Naufal~

Hmmmm... bath up Sesame Street hijau ni sangat berjasa. Dari Niesreena turun ke baby Naufal. Lima bulan lagi jer nak pakai. Lepas ni nak turunkan pada saper pulak ek?

5 comments :

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

gorgeous!!

kneeziea said...

turunkan ke mama lah...muatkan mama nak mandi dalam tu..hehehehe

joyahsport said...

sgguh gebu pipi si naufal itu....

Kak Salwa said...

sama aja kakak n adik..hehehe

Kmie said...

eeee tomey... rase mcm nk geget geget jer ahahaahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top