♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, August 8, 2009

Dapat gak satu! :)

Dah lamat mengidam nak dapatkan penyangkut handbang ni. Ingat tak post aku yang lepas pasal handbag butler ni. :) Aku dapat banyak gak responds dari kengkawan pasal benda ni. Pastu aku mulalah terpikir-pikir samada nak beli atau tak beli. Nak beli ke? Tak beli ke? Atau cari kat Malaysia jer? Ayiklah dok pikir...

Hmmmm... tadi first time gi Broadmedows Plaza. Gi Strandsbag. Jumpa bendalah ni. Aku tau harga benda ni aud$34.50. Siap ada tag lagi kat pembalut benda ni. Tapi gatal gak nak tanyer kat casher tu berapa harga benda ni. Pastu casher tu tengoklah kat salah satu daripada benda ni. Kebetulan yang aku hulur kat dia tu tak der tanda harga. Pastu dia kata aud$20. Hmmmmmm???? "Are you sure?" tanyer aku. Bila dah terkeluar soalan macam tu, aku rasa bodoh plak. Tak payahlah tanyer kan. Tapi dengan confident jer minat tu jawap "Yea". Hmmm apa lagi. Tanpa fikir panjang aku pun belilah satu.

Masa casher tu scan kat computer dia, aku nampak keluar harga aud$34.50. Dia ambik yang lain dan scan, still keluar aud$34.50. Alahaiiii... aku dah risau dah... dalam hati aku berkata-kata "kalau harga dia aud$34.50 ni, aku tak jadilah beli". Then casher tu taip-taip plak kat keybord cash register dia tu. Haaaaa... baru keluar aud$19.99. "Aud$20. Tq..." kata casher tu. Suka!!! Akhirnyer dapat gak yang murah. Yey! ^_^

Kat kedai Strandsbag kat Greensborogh Plaza ada banyak sangat design. Tapi tadi kat sana design terhad jer. Aku ambik yang ini... design star struck. It comes with a cute little bag to put it in.

Penyangkut handbag ni koleksi daripada Handbag Butler. Ada banyak lagi desing menarik. Nak tengok? Boleh klik kat sini.



*juliet le sweetheart : nak collect corelle


2 comments :

Kak Azni said...

nak gak satu....beli kat mana?

*juliet le sweetheart said...

Kat mana-mana kedai Strandsbag ada jual kak azni. Tapi kat strandsbag broadmedows ni paling murahlah Julie jumpa. Jom beli! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top