♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, March 27, 2009

Alahai... lepat pisang...

Hahaha... Hari ni tercapai gak hajat makan lepat pisang. Timaceh yer kak Gee, sebab susah-susah jer buatkan lepat pisang yang sedap ni. :)

Sebenarnya, aku ni bukanlah minat makan lepat pisang pun *sebelum ni*. Tapi bila first time makan lepat kak Gee masa hari main rounders ari tu, terasa macam... waaaaah... sedapnyer! Hehehe... Mungkin sebab lepat kak Gee ni nipis dan comel. So, makan terasalah nikmatnyer. Hehehhe... Sedap! Serius!

Lagi pun kengkadang selera ni 'gatal' skit. Time berlambak lepat pisang kat Malaysia, tak pandang pun. Bila dah susah nak cari kat sini, baru terhegeh-hegeh nak makan sangat! ;p

Hari Rabu yang lepas, Neezam gi meeting MSA. Balik tu bawak balik pizza jer. Boring... *Sebenarnya tak expect Neezam bawak balik apa-apa pun...* Pastu Neezam kata ada banyak makanan tadi; lepat pisang pun ada. "Lepat kak Gee ke? Naper tak bawak balik?" Hehehehe... itulah soalan aku bila dengar ada lepat pisang yang sedap tu. Tapi Neezam kata semua dah licin. Waaaaa... cedih! :(

Sebenarnya dah lama ngidam nak makan lepat kak Gee, tapi takut nyusahkan kak Gee nak buat. Tapi sebab macam dah terliur sangat... Neezam order gak kat kak Gee. :)

Malam tadi, Neezam balik dari study circle, bawak balik lepat. Waaaaahhhhh... suka!!! Sangat sedap!!! Lepas jugak hajat aku... Hehehehe...


*juliet le sweetheart : pagi ni mr. hubby sediakan breakfast. Bihun goreng yang sangat sedap! Serius! Thank you dear! I ♥ U so much!!!



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top