♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, September 12, 2008

Jom gi shopping!

Sukaaa... saperlah yang tak suka kalau hubby declared hari shopping sedunia ek? Saper yang tak suka? Ada ker yang tak suka? Angkat tangan!!! Tak der saper pun angkat tangan kan... Kan aku dah kata, tak der saper yang tak suka shopping. Lebih-lebih lagi kalau kite shopping dan ada orang yang sudi tulus mulus ikhlas membayarkan. Hehehhe... Lagi suka! Betul tak murid-murid?! ;p

Actually tak shopping apa pun hari ni. Just cari baju-baju raya untuk Niesreena *lagi!* dan untuk diri sendiri gaks, serta sedikit cenderamata untuk dibawa balik beberapa hari lagi jer ni. Yey! Sonot!

Memula kitorang ke Preston. Kali ni kitorang gi sana bukan untuk memborong barang dapur seperti selalu, tapi cari cenderahati yang masih tak cukup-cukup. Ntah bila nak cukup ntah... Pastu ke Target SC plak. Dapatlah grab baju Niesreena sepasang dua dan sepasang kasut untuk aku. Alaaaa... bukan kasut gempak pun. Kasut basahan jer. Murah plak tu! Aud$8 jer. Ada percaya?! Hehehe...

Lepas Neezam solat Jumaat kat masjid Albanian kat Reservoir, kitorang ke Northland SC plak. Grab lagi baju untuk Niesreena. Aaaaa... tidak!!! Tabiat aku membeli baju untuk Niesreena ni dah tak boleh dikawal lagi dah! Asik nak beli jer... pantang nampak cantik! Walaupun bulan puasa, tapi nampak gayanya aku ni memang tak kuat iman. Huhuhu... Jadinya... memang menimbunlah baju raya Niesreena tahun ni dan gabaklah beg untuk dibawa balik nanti penuh dengan baju-baju dia jer... Huhuhu... Dan aku plak nasib baik tak terpengaruh untuk beli satu handbag lagi... Phewww!!!

~Bestnya kalau dapat bantal besau macam ni~

~Korang rasa Neezam dapat perabih ke kalau ada buah sebesar ni? Huhuuhu...~

Penatnya hari ni... Tapi seronok, lebih-lebih lagi bila kitorang dikejutkan dengan satu berita yang sangat mengembirakan bagi kitorang sekeluarga. Nanti aku citer di post-post akan datang k. Bila dah compom betul! Tungguuuuuuu...

~Niesreena pun kepenatan. Lepas mandi terus cari bantal~


*juliet le sweetheart : la la la... gumbira... :D


4 comments :

Maizah said...

Suspen la ko ni julie..hehhe..buat aku meneka2 sendirian.melampau penyibuk jer aku ni.hahhaa

*juliet le sweetheart said...

Jeng... jeng... jeng... sabau... sabau... insya Allah bakal dikompomkan dalam 2-3 minggu lagi yer... ;p

Maizah said...

Macam rasa nak terrrrteka jerk...heheheh...

*juliet le sweetheart said...

Hehehe... ko agak-agak aper? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top