♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, November 24, 2019

Roti canai wonneh!

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Enche Neezam ni ntah hapa-hapa... Entah kenapa tetiba jer nak buat roti canai.

Gigih betul!

Belajar kat youtube jer... pun boleehhhhhh...

Ngengada kan... hahahaha...

Bila dah betul-betul uli. Tepung tu kena rest sekejap.

Malam baru enche Neezam mula menebar. Nampak orang tebar macam senang kan? Tapi leceh gak rupanya.

Tonggang tebalik tulang belikat semua... huhuhu...

Tak boleh nak tebar-tebar... kiter tarik-tarik jer lah.

Aku pun try jugak... and this is my version. Curlasss gitew kan...

Siap!

Kali ni makan roti canai dengan rendang nogori yang aku masak untuk lunch tadi. Pun boleeeehhhhh...

Oklah... menjadilah roti canai enche Neezam. Untuk kali pertama buat... ini dikira sebagai success! Eceh!

Len kali ramai-ramai adik beradik balik kampung, bolehlah buat.

Sedap ke Naufal?

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for dropping by!

back to top