♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 6, 2019

Transform dinding bilik Niesreena

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Hujung minggu lepas... akhirnya... aku dapat jugak gantung frame kat bilik Niesreena. Dah berminggu-minggu dah aku beli frame-frame ni tapi tak sempat-sempat nak gantung. Asyik sibuk dengan benda lain jer.

Alhamdulillah... puas hati!

Sebelum ni... dinding ni kosong jer. Then aku tampal sticker love ni untuk bagi menarik sikit. Tapi still nampak kosong.

Then ada kawan hadiahkan enche Neezam frame khat yang putih tu.

Frame kecik-kecik tu beli kat Mr Diy. Memang berkenan sangat. Aku beli tapi tak tau nak gantung kat mana pun. Akhirnya gantung kat situ lah.

So, before...

And after...

Macam mana? Ok tak? Ke nampak pelik?

Huhuhu...

Yang penting, my princess Niesreena suka sangat!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top