♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, October 31, 2013

Throwback Thursday | Convocation UTM

Sejak seminggu dua ni, kat facebook ramai kawan-kawan yang muatnaik gambar konvo. Tahniah korang!

Aku pun baru-baru ni muatnaik dan update tentang konvo suami tercinta, Dr Neezam...

Tapi hari ni, just nak terkenang-kenang sikit masa aku dan buah hati aku konvo kat UTM suatu masa dahulu. Huhuhu...

Beza tak muka kitorang 11 tahun dahulu dan sekarang? Beza sangat kan... Lagi comel kan sekarang? Comellah sangat... Hahaha...

Kat UTM dulu aku ambik bidang sains komputer majoring in software engineering. Tapi bila kerja, lari bidang... Mungkin bukan rezeki dalam bidang tu...

Nway... rindu sangat kat UTM Skudai... Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pulak tempat jatuh cinta...

Hehehehe...



2 comments :

H.Hisham.H said...

Eeh mcm comel jeee... Mcm cantekkk je.. Mcm comellll je

*juliet le sweetheart said...

Macam comel jer... Macam cantik jer... Cantek tak mata kiter??? Hahahahha... tolonglah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top