♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, October 10, 2013

December getaway | Booked!

Giler cepat kan... dah booked!

Sila jangan jeles yer... hehehehe...

Alhamdulillah... setelah berminggu-minggu plan, akhirnya berjaya jugak book satu tarikh untuk bawak Niesreena dan Naufal berjalan pada musim sekolah akan datang.

Actually, nak dapatkan tarikh free dari enche Neezam kemain susah lagi. Start dari minggu-minggu lepas hingga ke minggu-minggu akan datang ni, hujung minggu enche Neezam sumer fully booked! Minggu ni nak ke Melbourne, pastu gi Korea, pastu ke Brunei plak! Tanda kertas matriks, kem Permata Insan, macam-macam! Sian laki aku busy... Gamaknya, nak keluar dengan husband sendiri pun kena book dulu cepat-cepat jugak... Huhuhu...

Akhirnya, enche Neezam kata 21hb December paling awal dia free. Boleh?! 'Awal' betul! Bolehlah... dari tak der langsungkan...

Dah dapat tarikh tapi tak tau nak kemana; ingat nak gi JB, ada legoland atau gi USS atau Langkawi atau Penang atau Tambun atau Mersing... Ingat nak gi Cameron atau Bukit Tinggi, enche Neezam tak nak... Nak tempat main air jugak...

Pusing-pusing kat agoda.com tadi, tengok kat Lost World Hotel ni ada 'insider deal' untuk tarikh yang kitorang nak jalan tu. So, cepat-cepat grab!

Yes... total amount for 3 days 2 nights stay is only RM19.57! Only!

Oh... I love agoda!

Nak tau tips untuk dapatkan harga giler murah ni? Bebila nanti aku cerita dalam post yang lain yer...

❤ ❤ ❤ happy bunny ❤ ❤ ❤

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top