♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, August 12, 2010

Misi makan... ngeh ngeh ngeh...

Hari pertama berbuka puasa, semalam, dapat martabak singapore. Memang sedap!

Misi hari ni, nak cari popia basah pulak! Nyum nyum...

*Gambar dari encik google... harap halal yer tuan punyer gambar... :)

7 comments :

zura said...

murtabak singapore kat mana kak julie beli...

neezam said...

murtabak singapore kat segamat

*juliet le sweetheart said...

ye... kat segamat... walaupun bukan the best murtabak singapore tapi masih sedaplah di tekak mak ni. hehehehe...

Drama Mama said...

murtabak pun nampak soooo sedaaapppp! tadi kitorang makan murtabak so tak sedap. more tepung than inti. phbtttt!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

*juliet le sweetheart said...

Kalau tak sedap, next time kena try kat tempat lain pulak. Kalau kat segamat ni, gerai ramadhan murtabak asli istimewa memang terkenal dengan murtabak dia yang sedap tapi ramai lah sangat pembelinyer. kalau nak beli, kena tunggu lamaaaaaa sangat... orang yang berjiwa kental jer sanggup tunggu. huhuhuhu...

sz | m.s.s said...

waahhhh sakannnn...balas dendam ni ye..ihiksss

*juliet le sweetheart said...

betul... betul... betul... hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top