♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, February 3, 2010

Tefal Wanted!

So.... latest on my Tefal's wished lists!

Tefal Brushed stainless steel rice cooker ~ CHECKED!

Tefal Edition Stainless Steel 5pc Set ~ CHECKED!

Still looking for...

Tefal Ingenio Stainless Steel 3pc Set - CHECKED! Got the 11 pcs! Yey!

Tefal Jamie Oliver Hard Anodized 5 Piece Set

WANTED!

WANTED! WANTED!

Masa dah suntuk! Tinggal beberapa bulan jer lagi nak cari yang balance tu. Yang penting nak dapatkan dengan harga yang murah! Murah! Murah! Of courselah kan... hehhehehe... ;p Hari tu pun nasib baik Hairil dan Isma jumpa 5pcs Tefal Edition tu dengan harga murah sangat. Tak sampai aud$90 pun! Apa lagi... grab lah! Tu pun nasib baik jer sebab tinggal satu kotak tu jer. Pastu diorang siap buat 'operasi' lagi. Hehehe... Tqlah korang! :)

Tefal Ingenio, buat masa ni memang tak jumpa lagi dan Tefal Jamie Oliver, hmmmm... memang ada melambak... tapi masih mahal. Nak kena tunggu sale yang ntah bila plak. Masa boxing day yang lepas, Isma kata Tefal diskaun giler-giler punyer murah. Tapi aku plak tak der kat sini dan kengkawan pun ramai yang tak sempat nak beli sebab licinnn!!!


So, kengkawan, kalau terjumpa dua jenis set Tefal seperti di atas, dengan harga yang murah atau lebih baik lagi giler-giler punyer murah! Silalah inform aku yer... timaceh...


*juliet le sweetheart : Harris Scarfe tengah sale sampai hari Ahad ni. Jom serbu!!!



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top