♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, August 23, 2009

Nasi kerabu weeeeh!

Sedapnyer berbuka hari ni dengan nasi kerabu. Air tangan Isma bininyer Hairil. Sedaaaaaaappppp... Untung ada orang jemput untuk berbuka puasa. Hehehhehe... Kalau hari-hari ada orang invite datang makan kan best! Ngeh ngeh ngeh... Walaupun first time Isma buat nasi kerabu ni tapi memang sedap. Macam orang dah biasa buat jer. Haa... tak sangka dapat jugak merasa nasi kerabu kat Melbourne ni. :)

Seronoknyer berbuka puasa beramai-ramai ni sebab bila dah ramai, so banyak lah jugak juadahnyer dari air tangan memasing kan. So, selain nasi kerabu, tadi ada roti jala dari #4 Waterdale, ada kuih-muih dari orang atas Uni Mews, dan dari #14 Waterdale, aku wat lampung @k@ paru goreng sambal manis. Semua sedap!

Lepas berbuka, kitorang solat isya' dan tarawih berjemaah. Tapi aku sempat solat 4 rakaat jer tarawih sebab Niesreena dan Naufal bangun dari tidur. Aiyaaaaa...

Balik dari rumah Hairil hampir pukul 11. Punyerlah rancak berborak sampai tak sedar malam semakin larut. Hehehehhe... Tapi best! Memang seronok berbuka beramai-ramai.

Isma, nasi dagang dah... nasi kerabu pun dah... Lepas ni nak buat nasi aper pulak? Kitorang dengan sukacitanyer sudi menjadi 'tukang rasa'... Hehehhee... ;p


*juliet le sweetheart : gambar tukang tangkap gambar mesti selalu tak der... lupalah nak snap gambar abang... sorry...


2 comments :

Salwa said...

Teramatlah saya setuju tiada lain setuju belaka. Betul tu, siap dapat bawak balik lagik. hehehehe.
Kitorang berdua pun amatlah seronok dapat makan nasi kerabu Isma. TERIMA KASIH ISMA....(nada anak murid bila cikgu keluar kelas )

Isma said...

hehe....korang biasa2 jer.....erm next projek msh dok pikir2 lg....tp jgn risau,korang sume akn dijemput=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top