♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, August 11, 2008

Tahlil & house warming @ Pak Tam’s

Hari Ahad yang lepas Dr. Kamal @k@ Pak Tam mengadakan majlis tahlil + house warming di rumah yang baru didudukinya beberapa hari di Thomastown West. Alhamdulillah, walaupun rumah Pak Tam ni agak jauh dari Bundoora tapi ramai jugak warga Desa Bundoora yang datang.

So, inilah gambar-gambar yang disnap dari my camera untuk digrab dan dikongsi bersama.

Enjoy!



:: More pictures @ Julie's Fotopages ::


*juliet le sweetheart : jangan lupa hujung minggu ni majlis akikah baby Nuha di 63 Barnesway k. Jumpa di sana!


2 comments :

Mummy Irdina&Arissa said...

salam kenal...
dah nk edkat2 puasa ni mmg ramai yg buat majlis tahlil kan
saya pun baru je buat sabtu lepas..
xsempat lagi nak update gambar..
btw, anak2 awak comel ar..suka ngk.. :)

*juliet le sweetheart said...

tq & selamat berkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top