♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, October 19, 2014

Home sweet homestay

Semalam sibuk mengemas rumah. Hari ni sibuk mengemas homestay - tukar-tukar cadar, bersihkan rumah, vakum, mop dan topup apa yang patut. Get ready untuk guests dalam minggu depan.

Terima kasih pada yang sudi menginap di Khairuns Homestay D'Bestari.

Korang kalau cari homestay kat area Nilai-Sepang-KLIA, mehlah dok sini. Jom like fb homestay kami kat bawah ni.

Khairuns Homestay D'Bestari

y(^^)y

Alhamdulillah... rumput pun dah kembali hijau menggebu. Seronok tengok!

Bunga-bunga pun semakin banyak!

Happynya...

Hmmmm... Tapi yang tak bestnya... rumput 'alien' pun tak kurang banyaknya!!!

Apa lagi! Operasi habis-habisan lah tadi!

Eh... enche Neezamlah yang operasi membanteras 'alien' kat luar... aku wat kerja kat dalam jer... sejuk sikit... huhu...

y(^^)y

1 comment :

tiga lalat said...

Salam.Hee saya pun suka tengok gambar warna hijau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top