♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, June 5, 2013

Malacca Bird Park

Taman burung Melaka ni ialah tarikan pelancong yang baru dibuka. Ni first time kitorang sampai kat sini.

Kawasan taman burung ni bersih dan selesa.

Dan ada canopy walk setinggi 12 meter! Dari atas ni, kitorang boleh tengok ada banyakkkkk sangat burung-burung yang cantik-cantik dan pelbagai warna! Burung-burung kat sini selamba jer terbang lintas depan kitorang.

Kitorang berpeluang bagi burung-burung ni makan dan berpeluang jugak sentuh burung-burung yang dah jinak ni.

Burung kakak tua kat bawah ni namanya Jack. Umurnya baru 2 tahun.

Kepenatan sungguh enche Neezam. Penat melayan anak-anak... dan isteri... :)

Dan macam biasa... signature pose dari diorang 3 beranak... Hehehehe... Comel!

Niesreena dan Naufal enjoy melayan burung-burung kat sini. Nampak penat sangat.

Tapi lepas ni, nak gi satu tempat yang lebih menyeronokkan dan lebih memenatkan! Tak sabar... tak sabar... tak sabar...

Mama pun excited!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top