♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, February 9, 2008

Dating : Shopping : Eating

Hari ni kitorang plan nak gi dating; just 3 of us. Hehehe... Pagi-pagi lagi aku dah bangun masak untuk berpicnic kat Fairfield Park; bihun goreng, sosej, kentang goreng, etc. Fairfield Park ni tak jauh sangat dari rumah kitorang. Just 10 minit perjalanan jer. Seronoknya picnic kat sini. Suasananya cantik, udara nyaman. Rasa tenaaaaaaaannnng sangat!

Pagi tu cuaca agak mendung. Kitorang takut gak kalau hujan bila-bila masa. Tapi alhamdulillah akhirnya matahari muncul jugak disebalik awan tu. Masa kat Fairfield ni sempat gak kitorang online dengan famili. Itulah untuknya guna online broadband. Senang dibawa kemana-mana. Cewah... macam eklan plak. Hehehehhe...

Seronok kat sini; kawasannya cantik. Kitorang makan-makan, jalan-jalan, tangkap gambar banyak-banyak! :)

Niesreena pun seronok berjalan. Siap tak nak pegang tangan. Kadang-kadang jatuh gak, tapi nasib baik tak nangis. Kuat anak mama ni. Hehehhe... Siap bangun sendiri lagi...

Selesai berpicnic, kitorang ke Northland plak. Sajer jer jalan-jalan cuci mata. Aku macam biasalah... suka sangat tengok baju-baju baby. Kalau ada yang cantik dan murah. Terus jer grab untuk Niesreena.

~Boring tunggu mama shopping lah tu~

Malam kitorang ke Coburg plak. Mengakhiri hari Sabtu yang memenatkan ni dengan makan malam kat Alamaro. Kalau dah sampai Alamaro mestilah pekena steak. Yum... yum... Sedap...

Sampai rumah jer semua terus tidur termasuklah Niesreena. Semua kepenatan tapi seronok! Hari yang seronok sangat!


:: More pictures @ Julie's Fotopages ::

4 comments :

lindahpadlee said...

wah..eko pi dating ek ngan nizam..patutlah tak sound nak suruh join sama...

*juliet le sweetheart said...

Relax arrr Lindah... Bukan selalu... Len kali ajak korang plak k! ;)

k.ami said...

alamaro sudah..lps ni pekena stik kat Lagrota la pulak...

*juliet le sweetheart said...

jom kak ami!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top